Szolgáltatás

 • ÉLESLÁTÁS RÉSZLETRE
Nem tévedés: már szemüveget is lehet hitelre vásárolni!

Egy szemüveg vásárlása nagy kiadást jelenthet, de Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie sem a szemüveglencse, sem a keretválasztás, illetve napszemüveg vagy kontaktlencse választás tekintetében. Válassza az igényeinek, ízlésének leginkább megfelelő szemüveget,  napszemüveget vagy kontaktlencsét és a Szemüveghitel segítségével  gyorsan,  könnyedén hozzájuthat anélkül, hogy az egyszeri nagy kiadás komoly terhet jelentene.
A hitel szó ma már nem ugyanazt jelenti, mint 8-10 évvel ezelőtt. A kamatok megfizethető mértéke miatt már egyre többen vállalják az előre jól tervezhető havi részleteket, sokszor még akkor is, ha lenne pénzük egyben kifizetni az összeget, így optimalizálva a kiadásaikat. A gyors, szinte azonnali online hitelbírálás után egyszerű adminisztrációval az Öné lehet az új szemüvege, napszemüvege vagy kontaktlencséje, sőt így akár olyan extrákat is kérhet hozzá, amely egyébként az egyösszegű fizetéskor nem fért volna bele a “büdzsébe”.

Legyen új szemüvege Öné most és fizessen érte később!

Részletes tájékoztató: szemuveghitel.hu

Szemüvegkeret kollekciónk széles választékban áll vevőink rendelkezésére, mely szinte minden igényt kielégít. Nálunk a fiatalok, és az idősebbek is egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő szemüvegkeretet. Nem csak a hagyományos fém és műanyag, hanem a keret nélküli, damilos szemüvegkeretek is forgalmazunk. Árban is széles a választék, vannak olcsó, de megfelelő minőségű szemüvegkeretek és márkás modellek is. Igénynek megfelelően!

 • Szemüvegkészítés akár 1 nap alatt

Látásvizsgálatot követően, segítünk kiválasztani az igényeknek legmegfelelőbb minőségű és árú szemüvegkeretet, lencsét. 


 • Látásvizsgálat-bejelentkezéstől számított 1-2 napon belül

Optometristáink, és szemészorvosunk nagy szakértelemmel, korszerű gépekkel állapítja meg a fénytörési hibákat, esetleges szemészeti problémákat, és segítenek legmegfelelőbb szemüveg, kontaktlencse kiválasztásában. Időpont egyeztetéssel kapcsolatos elérhetőségeinket megtalálja a KAPCSOLATOK menüben. 


 • Napszemüvegek

Kizárólag jó minőségű, UV szűrős napszemüvegeket forgalmazunk, megfizethető áron.


 


 • Kontaktlencsék és ápolószerek

Az Optik Plus optikai hálózat szaküzleteiben a kontaktlencse viselők életstílusuknak legjobban megfelelő, kiemelkedő kényelmet, látásélményt és egészséges viseletet biztosító, kedvező áru kipróbálhatják és megismerhetik az kontaktlencséket.
 

 • Optik + Classic havi lencse
 • Optik + Classic Toric havi lencse
 • Optik + Prima havi lencse
 • Optik + 1 Day napi lencse
​​

 • Szaktanácsadás

Szakembereink szívesen adnak tájékoztatást szemüvegviseléssel kapcsolatban.

- Szemüveglencsék szakszerű tisztítása, tárolása
- szemüveg levétele
- kontaktlencse illesztés, ápolás
- UV védelem jelentősége


 • Kiegészítők

- mikroszálas törlőkendők
- tisztító, páramentesítő spray
- szemüvegtokok
- polarizált előtétek
- szemüvegláncok