Szolgáltatás

Szemüvegkeret kollekciónk széles választékban áll vevőink rendelkezésére, mely szinte minden igényt kielégít. Nálunk a fiatalok, és az idősebbek is egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő szemüvegkeretet. Nem csak a hagyományos fém és műanyag, hanem a keret nélküli, damilos szemüvegkeretek is forgalmazunk. Árban is széles a választék, vannak olcsó, de megfelelő minőségű szemüvegkeretek és márkás modellek is. Igénynek megfelelően!

 • Szemüvegkészítés akár 1 nap alatt

Látásvizsgálatot követően, segítünk kiválasztani az igényeknek legmegfelelőbb minőségű és árú szemüvegkeretet, lencsét.

 

 


 • Látásvizsgálat-bejelentkezéstől számított 1-2 napon belül

Optometristáink, és szemészorvosunk nagy szakértelemmel, korszerű gépekkel állapítja meg a fénytörési hibákat, esetleges szemészeti problémákat, és segítenek legmegfelelőbb szemüveg, kontaktlencse kiválasztásában. Időpont egyeztetéssel kapcsolatos elérhetőségeinket megtalálja a KAPCSOLATOK menüben.

 


 • Napszemüvegek

Kizárólag jó minőségű, UV szűrős napszemüvegeket forgalmazunk, megfizethető áron.

 


 • Kontaktlencsék és ápolószerek

Az Optik Plus optikai hálózat szaküzleteiben a kontaktlencse viselők életstílusuknak legjobban megfelelő, kiemelkedő kényelmet, látásélményt és egészséges viseletet biztosító, kedvező áru kipróbálhatják és megismerhetik az kontaktlencséket.
Az UltraFlex kontaktlencse család termékpalettájában megtalálhatóak a közeli és távollátás problémáira, a cilinderes (nem pontszerű) fénytörési hibákra, valamint a multifokális korrekciókra megoldást nyújtó, modern alapanyagból és gyártási technológiával készülő kontaktlencsék. Az UltraFlex kontaktlencse család exklúzív forgalmazója Magyarországon az Optik Plus szaküzlet hálózat.

 • Optik + Classic havi lencse
 • Optik + Classic Toric havi lencse
 • Optik + Prima havi lencse
 • Optik + 1 Day napi lencse
 • UltraFlex Premier Szlikon hidrogél alapanyagú, magas oxigénáteresztő tulajdonságú, természetes módon önnedvesítő képességű, egyfókuszú, havi csererendszerű lágy kontaktlencse. Különleges tulajdonsága, hogy felületkezelést vagy mesterséges nedvesítő adalékot nem tartalmaz, rugalmas az alapanyaga, ennek köszönhetően nagyon kényelmes viselést biztosít, akár a nap végén is. Életstílusának megfelelően napi óraszám megkötés nélküli, vagy akár kiterjesztett viselési módot is lehetővé tesz. Az ajánlott viselési módról, a kontaktlencse viselés és tisztítás szabályairól valamint a kipróbálás lehetőségéről kérje kontaktlencse illesztője tanácsát.
 • UltraFlex Evolve Szlikon hidrogél alapanyagú, magas oxigénáteresztő tulajdonságú, természetes módon önnedvesítő képességű, egyfókuszú, 2 hetes csererendszerű lágy kontaktlencse. Különleges tulajdonsága, hogy felületkezelést vagy mesterséges nedvesítő adalékot nem tartalmaz, rugalmas az alapanyaga, ennek köszönhetően nagyon kényelmes viselést biztosít, akár a nap végén is. Életstílusának megfelelően napi óraszám megkötés nélküli viselési módot is lehetővé tesz. Az ajánlott viselési módról, a kontaktlencse viselés és tisztítás szabályairól valamint a kipróbálás lehetőségéről kérje kontaktlencse illesztője tanácsát.
 • UltraFlex XC Hidrogél alapanyagú, jó oxigénáteresztő tulajdonságú, gazdaságos árfekvésű egyfókuszú, 1 hónapos csererendszerű lágy kontaktlencse. Rugalmas alapanyagának és aszférikus optikai kiképzésének köszönhetően kényelmes viselést és kiváló látásélményt biztosít. Az ajánlott viselési módról, a kontaktlencse viselés és tisztítás szabályairól valamint a kipróbálás lehetőségéről kérje kontaktlencse illesztője tanácsát.
 • Szaktanácsadás

Szakembereink szívesen adnak tájékoztatást szemüvegviseléssel kapcsolatban.

- Szemüveglencsék szakszerű tisztítása, tárolása
- szemüveg levétele
- kontaktlencse illesztés, ápolás
- UV védelem jelentősége


 • Kiegészítők

- mikroszálas törlőkendők
- tisztító, páramentesítő spray
- szemüvegtokok
- polarizált előtétek
- szemüvegláncok